Black screen in both V-Ray RT and Production Render

🤖
1 Oct, 2013 Alisa
1 Oct, 2013 # Re: Black screen in both V-Ray RT and Production Render
Before, everything was normal, now do not want to work any V-Ray RT no proper Render .. RT writes in red font Unsupported: sub-pixel color mapping and Waiting for image data .. as usual, but the screen remains black do not expect much. If you turn it calculates Render the scene in 25 seconds and the screen is black. Logically, if you think the problem is in the color mapping, but dig deeper there, my "black problem" remained the same color .. Please help.


1 Oct, 2013 Anton (Staff Author)
1 Oct, 2013 # Re: Black screen in both V-Ray RT and Production Render
Hello!
As we have seen previously in the subject of GPU rendering - the V-Ray the RT does not support a lot of functions , nominally available Production renderer. For example, «Subpixel mapping is currently not supported », ie the V-Ray RT is simply not supported Subpixel mapping and it should be turned off by removing the check mark in the appropriate Color mapping settings.

If you have a black screen, not only when dealing with ActiveShade window, but in CPUshnom Production Renderer, then most likely it is not in V-Ray RT. I advise you to start, check out the scene for the presence of bugs and not supported by the materials . The problem may in them.



Add a comment

Name:  


Anti-spam challenge (please check if you agree with this and uncheck if not)
Yes, I am a spam-bot.
Yes, I am a human.
Terms of Service

RenderStuff © 2008